Sammen med de rutinerte musikerne Håkon Iversen og Halgrim Bratberg,  skal duoen gjeste 24 kirker fra Trondheim i nord til Stavanger i sør, i perioden 26 november til 22 desember. ”Deilig er Jorden” vil musikalsk og stemningsmessig strekke seg fra Rein Alexander sin takløftende versjon av ”O´Helga Natt”, til Anita Skorgans stemningsfulle ”Marias Guttebarn”.

 

Rein Alexander er i 2016 ”Årets Frelsesarméen-artist” og Året Julekonserten : Deilig Er Jorden gjøres derfor i nært samarbeid med nettopp Frelsesarméen. Deler av konsertene vil i tillegg trekke frem unge lokale talenter og turnéen vil i det hele tatt tilpasses hver enkelt kirke og hvert enkelt spillested.

”Julekonsertenes mor og far”

Rein Alexander har turnert med julekonserter siden 2004 og sammen med Anita Skorgan som var med på å starte denne tradisjonen og ikke ufortjent har blitt kalt ”julekonsertenes mor”, så er det duket for en meget stemningsfull og tradisjonsrik julekonsert.

  • Vi ønsker å formidle den ”ekte julestemningen”. Den nære, norske og klassiske julen som vi vet at mange setter pris på midt i en ellers stressende og kommersiell førjulstid. Sammen med publikum ønsker vi å finne frem til den stemningen så mange av oss savner midt i det moderne julestresset, sier årets nye julekonsert duo.

For nærmere informasjon ta kontakt med arrangøren Skyskraper.no ved Igloo Management AS og turneansvarlig Jan Erik Haglund på janerik@igloo.no eller på tlf: 918 88 141.

For PR – henvendelser ta kontakt med Ida Fjeldbraaten på ida@fjeldbraatenogco.no eller 95843828