Om Skyskraper

Skyskraper er Norges største frittstående miljø for produksjon av reklame og underholdning og jobber primært med bilde og lyd – for alle medier.

Vi er geo-posisjonert i Maridalsveien 89 og er et landemerke malt med blå himmel og hvite skyer. Vi teller i dag rundt 120 personer fordelt på 17 selskap.

På Skyskraper deler vi kundene inn i tre hovedgrupper:

1) mediekanaler: NRK, TV2, TVN, P4, VG – osv.

2) reklame- og mediebyråer

3) annonsørene selv

Her på Skyskraper finner våre kunder alt de trenger for produksjon av reklame og underholdning. Vi leverer TV programmer, reklamefilmer, strategisk lyddesign og lydlogoer, radioreklame, casting, postproduksjon og talenter fra fjern og nær til små og store prosjekter. Er du usikker på hvor du skal begynne, kan du ta kontakt med meg direkte, så loser jeg deg til rett selskap.

- Geir E. Osnes, Skyskrapers gründer og daglige leder.

Vi opplever stadig oftere at annonsører ønsker å kjøpe reklameproduksjoner “direkte fra lager», altså direkte fra Skyskraper. Som oftest gjør annonsørene dette for å spare penger, men av og til også for å spare tid og kokker i jakten på den gode kommunikasjon.

Dette skjer jevnlig og i mange tilfelle fungerer dette godt, men ikke sjelden treffer vi annonsører som fortsatt har behov for kreativ og strategisk hjelp. Ved slike tilfelle kobler Skyskraper annonsørene opp mot et reklamebyrå og hjelper til å finne det rette byråteam. Skyskraper har med andre ord i dag utviklet seg til å bli en alternativ møteplass mellom annonsør og byrå.

Vi ser frem til å møte deg! Utforsk våre selskaper , ring oss på 22 80 55 55 eller send oss en mail.

Beste hilsener

Geir E. Osnes
Heisfører