Både Og sponser Gullkalven

Både Og Radiobyrå er produsent av alt innen lyd, det være seg radioreklamer, radioprogrammer, podkaster, lyd til film eller ren musikkproduksjon. Ved å bli hovedsponsor for studentkonkurransen Gullkalven håper de på å skape interesse for lydproduksjon hos dagens kreative studenter.

– God lyd er som en god flaske vin, for eksempel en Taberner, sier daglig leder i Både Og,  Ola-Per Ekblom, uten å forklare hva han mener (kanskje god lyd kan gi assosiasjoner til tre, fiken og mørke bær?)

– Lydbransjen i dag trenger nyskapning, og unge kreatører er nyskapende. Vi trenger å åpne opp ørene til annonsørene og de etablerte kreatørene, slik at de kan høre mulighetene i den nye lydboomen. Vi vil ha med den nye generasjonen kreatører på reisen, fortsetter han.

Digital kanalrikdom

– Lydmediumet er inne i en veldig spennende fase, sier kreativ leder i Både Og, Eskil Paus. – Derfor er det naturlig å gjøre et fremstøt mot unge, sultne og nytenkende kreatører. Podkastproduksjonen i Norge er i blomst. Dessuten er radio i fullt firsprang mot ny, digital  kanalrikdom. Norge vil få stort behov for både redaksjonelle radioformater og lydreklame som engasjerer.

Ildsjelene bak Gullkalven sier de er takknemlige for Både Og-samarbeidet.

– Både Og har mye å tilby i en konkurranse som Gullkalven, de engasjerer, inspirerer og utfordrer. Det er faktorer vi setter høyt, forteller markedssjef i Gullkalven Ingrid Marcus.

– Derfor gleder vi oss på vegne av de som ønsker å delta i årets Gullkalven, for her har vi en partner som virkelig byr på seg selv, fortsetter hun.

Post-påske-treff

Både Og åpner dørene for post-påske-prosecco-pølser i sine lokaler i Maridalsveien 89 på fredag 01. april kl.15. Her vil det bli annonsert en aldri så stor overraskelse til sultne lydhoder. De oppfordrer: Møt opp!

pølser-og-prosecco-event-cover