Spire Web & Design AS overtar som leverandør av digitale produksjonstjenester for Skyskraper AS.

Avtalen innebærer at Spire Web & Design AS overtar som leverandør av digitale produksjonstjenester på Skyskraper. Samarbeidet er et resultat av tidligere samarbeid mellom enkeltpersoner og har kommet på plass basert på de leveranser som har blitt gjort tidligere.

– Ved at Pia Dybendal Svensson, Jonas Svensson og Morgan Eriksson nå samles i Spire Web & Design, så har vi gleden av å fortsatt kunne dyrke samarbeidet med denne dyktige trioen. Vi er også veldig fornøyd med å kunne formalisere dette samarbeidet med Spire, som vil gi oss mer kompetanse og flere fine folk i systemet sier skyskraperleder Geir Osnes.

Spire Web & Design AS tilfører Skyskraper AS flere tjenester og et utvidet produkt som også omfatter netthandelsløsninger med tilhørende lager- og logistikktjenester, trykkeritjenester med digital integrasjon gjennom AR (Augmented Reality) samt utvikling og drift av ferdige løsninger.

– Med andre ord så blir det digitale tilbudet fra Skyskraper mer komplett med denne avtalen sier Morgan Eriksson, ny daglig leder i Spire Web & Design AS.